Fırat Üniversitesinde düzenlenen piyano konserine yoğun ilgi

Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nino Kvachantiradze tarafından hazırlanan Piyano Eşliğinde Eserler’in sunulduğu konser büyük bir beğeni topladı.

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen konser programına; FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, FÜ Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Göktaş, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser programında, Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nino Kvachantiradze piyano eşliğinde birbirinden güzel eserler icra ederken, FÜ Devlet Konservatuarı öğrencileri de Prof. Dr. Kvachantiradze’ye eserlerle eşlik ettiler.