Fırat Üniversitesinde Eczacılık Fakültesi açılacak

Uzun bir süredir Fırat ÜniversitesineEczacılık Fakültesinin kazandırılması için yapılan çalışmalar sonuçlanarak, Eczacılık Fakültesinin kurulması kararı Resmî Gazete’de yayımlandı.

FÜ Rektörlüğüne atandığı günden itibaren FÜ’ye Eczacılık Fakültesi kazandırılması için yoğun gayret gösteren FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın çalışmaları sonuç verdi.

YÖK’le yapılan görüşmeler neticesinde FÜ’ye Eczacılık Fakültesi kazandırılması uygun görüldü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olurlarıyla Eczacılık Fakültesi kurulması kararı Resmî Gazete’de yayımlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Göktaş, “Uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız Eczacılık Fakültesi kurulması kararı Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmî Gazete’de yayımlandı. Şehrimize ve Üniversitemize önemli bir fakülte kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü