Fırat Üniversitesinde Erasmus Programı Bilgilendirme Semineri düzenlendi

Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde deprem bölgesinde bulunan üniversitelerin AB fonlarından yararlanma imkânlarını artırmak ve bölgesel kalkınmaya katkı sunmak amacıyla RQ Danışmanlık Genel Müdürü Rasim Canatan tarafından Erasmus+ Eğitimi düzenlendi.

Erasmus Koordinatörlüğünde düzenlenen programa, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz,  Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. İzzet Taşar, RQ Danışmanlık Genel Müdürü Rasim Canatan ile deprem bölgesinde bulunan üniversitelerin temsilcileri katıldı.

Düzenlenen eğitim programına konuşmacı olarak katılan RQ Danışmanlık Genel Müdürü Rasim Canatan, Erasmus projeleri yönetimi, planlaması ve koordinasyonu, üniversitelerin yararlanabilecekleri Erasmus programları ile başvuru formlarında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında çeşitli bilgiler verdi.