Fırat Üniversitesinde “Türk Dünyasından Ezgiler” konseri gerçekleştirildi

Haber: Emre Alperen Borazan
Fotoğraf: Halil Katar

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyeleri Burak Koçer ve Mustafa Öztürk tarafından “Türk Dünyasından Ezgiler”  konseri düzenlendi.

Programa Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın eşi Hülya Göktaş, Elazığ Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Yıldız ve eşi Gülçin Yıldız, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım sağladı.

Solistliğini Öğr. Gör. Mustafa Öztürk’ün yaptığı konserde, balta sazı-bağlamada Okutman Burak Koçer, bağlama-tarda Öğr. Gör. Mustafa Öztürk, kanunda Öğr. Gör. Kenan Savaş, kemanda Öğr. Gör. Burak Dal, klavyede Furkan Çelik, elektronik davulda Fahri Onur Öksüztepe bulunurken tonmaisterler Karani Karakaş ve Nurettin Özdemir sahnede yerini aldı.

Etkinliğin sona ermesi ile Öğr. Gör. Öztürk etkinlikte yer alan tüm ekibe ve katılımcılara teşekkür etti.