FÜ, 7. Uluslararası Matematik ve Mühendislik Bilimleri Sempozyumu’na ev sahipliği yaptı

0
61

Fırat Üniversitesi, Fen Fakültesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Matematik ve Mühendislik Bilimleri Sempozyumu’na ev sahipliği yaptı.

Bahaeddin Ögel Konferans Salonu’nda düzenlenen sempozyuma; FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Azerbaycan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Yusif Gasimov, FÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikail Et, Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Hasan Bulut, fakülte dekanları, akademisyenler, yurt içi ve yurt dışından bilim insanları ve davetliler katıldı.

Sempozyumun açılışında konuşan FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 7. Uluslararası Matematik ve Mühendislik Bilimleri Sempozyumu’na ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, sempozyumun hazırlanmasında başta Fırat Üniversitesinin çok kıymetli hocalarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından ulusal ve uluslararası alanda çalışmalar yürüten pek çok araştırmacının katılımıyla gerçekleştirilen hem teorik hem de uygulamalı matematik ve mühendislik bilimlerindeki son gelişmelerin tartışıldığı sempozyumun bildiri sunumları yapıldı.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü