FÜ Diş Hekimliği Fakültesinde beyaz önlük giyme töreni düzenlendi

Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından 18-24 Kasım Diş Hekimleri Günü ve Ağız Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla birinci sınıf öğrencilerine beyaz önlük giydirme töreni düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen beyaz önlük giyme törenine FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Acun Kaya, Elazığ Diş Hekimleri Odası Başkanı Fethi Ahmet Esmez ile fakültede görevli akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Acun Kaya, 18-24 Kasım tarihleri arasında Diş Hekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olarak kutlandığını belirterek, önlüklerini giyecek olan öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Program, Diş Hekimliği Fakültesi 1. sınıf öğrencilerinin Diş Hekimliği Andını okuması ve önlüklerini giymeleri ile son buldu.