FÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezuniyet töreni yapıldı

0
603

Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2020-2021 eğitim öğretim yıl mezuniyet töreni yapıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda pandemi kurallarına göre düzenlenen mezuniyet törenine; Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Peker, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Peker, bugün itibari ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 427 yeni mezun vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ise genç mezunlara seslenerek, “Hem sizlerin hem ailelerinizin hem de devletimizin büyük emek verdiği uzun ve zorlu bir süreci tamamlayıp mezun olmaya hak kazandınız. Bizler inanıyoruz ki; Fırat Üniversitesi ailesi içinde kendinizi geliştirmek ve geleceğe hazırlamak konusunda çok verimli ve güzel günler geçirdiniz. Bundan sonraki hayatınızda sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren mezun öğrencilere Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ve davetliler tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi. 

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü