FÜ İletişim Fakültesi 2021-2022 yılı öğrenci sanal sergisi devam ediyor

0
57

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Öğrenci Karma Sanal Sergisi” sergisi, 15 Eylül 2022 tarihine kadar çevrim içi olarak gezilebilecek. 

Sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen Öğrenci Karma Sanal Sergisi’nin, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yürütülen Temel Tasarım, Sayfa Tasarımı, Web Tasarımı ve Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım, İllüstrasyon, Reklam ve Yayın Grafiği Tasarımı derslerinde öğrencilerin yapmış olduğu uygulama çalışmalarından oluştuğunu ve sanal sergide toplamda 300’ü aşkın çalışmanın yer aldığını ifade etti.

Dekan Prof. Dr. Tanyıldızı açıklamasında, İletişim Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarını dijital ortamda izleyicilerle buluşturan Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı ve Sanal Sergi Küratörü Dr. Öğr. Üyesi Tamer Kavuran’a ve Küratör Yardımcıları Arş. Gör. Abdulselam Kaya ve Arş. Gör. Nur Efser Ulubay’a çok teşekkür ettiğini, en kısa zamanda yeni sergilerle izleyici ile buluşmayı dilediklerini ve bu etkinliklerinin devam edeceğini belirtti.

Sergi için tıklayınız.