Rektör Prof. Dr. Göktaş, televizyon programlarına konuk oldu

0
42

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tercih süreci boyunca televizyonların canlı yayınlarına katılarak öğrenci adaylarını Fırat Üniversitesine davet etti. 

Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tercih-tanıtım süreci boyunca TV NET, Kanal 23, Kanal Fırat ve Kanal E televizyonlarında canlı olarak yayınlanan programlara katılarak tercih süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Canlı yayınlarda üniversiteyle ilgili soruları cevaplandıran Rektör Prof. Dr. Göktaş, öğrenci adaylarına Elazığ ve Fırat Üniversitesi ile ilgili bilgiler verdi.

Katıldığı yayınlarda Fırat Üniversitesinin bir Araştırma Üniversitesi olduğunun altını çizen Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Araştırma Üniversitesi demek Türkiye’nin en başarılı üniversiteleri demektir. 208 üniversite içerisinde biz 17. sıradayız. Hedefimiz daha üst sıralarda olmak” dedi.  Öğrencilere sağlanan imkanları da anlatan Rektör Prof. Dr. Göktaş, Fırat Üniversitesinde mühendislikten sağlığa tüm fakültelerin oldukça başarılı eğitimler verdiğini teknik alt yapısının çok güçlü olduğunun altını çizdi.  Öte yandan FÜ’deki dekanlar da “Tercihim Fırat” programlarına konuk olarak fakülteleri hakkında öğrenci adaylarını bilgilendirdiler.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü