FÜ İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümünün uluslararası çevrim içi sergisi

0
352

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından çevrimiçi ortamda, “Gökyüzündeki Uçurtmalar: Çocuk” temalı Uluslararası Afiş Tasarımı ve Fotoğraf Sergisi düzenlendi. Başvurular sonucunda 38 çalışma sergilenmeye değer görüldü. 

20 Nisan 2021 tarihinden itibaren başvuru sürecinin başladığı sergiye yoğun ilgi gösterildi. Başvurular sona ermesiyle birlikte, 15 kişilik jüri ekibinin değerlendirmesi sonucunda 38 çalışma sergilenmeye değer görüldü. Çalışmalar, 25 Mayıs – 6 Haziran 2021 tarihleri arasında dijital ortamda sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. A. Fulya Şen, sergi ekibine ve katılımcılara teşekkür etti ve “Yeni iletişim teknolojileri, sergi tasarımı anlayışını da dönüştürüyor. Biz de günümüzün dijital sanat anlayışına uygun olarak, sergi faaliyetlerimizi bu yeni nesil anlayışla planlıyoruz. Görsel tasarımın farklı alanlarında ve farklı temalarla, bu tür dijital etkinliklerimize devam edeceğiz. Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanımıza, emeği geçen diğer öğretim üyelerimize ve jüri üyelerimize bu özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, sergide yer almaya hak kazanan eser sahiplerini de tebrik ediyorum.” dedi.

Sergi hakkında ayrıntılı bilgi için https://gucocuk.wixsite.com/kitesinthesky adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Sergilenmeye değer görülen afiş tasarımları:

 

Sergilenmeye değer görülen fotoğraflar: