Rektör Göktaş’tan A Millî Erkek Voleybol Takımına ziyaret

2022 yılı Milli Takımlar faaliyetleri kapsamında bu yaz ilk olarak son şampiyon apoletiyle CEV Avrupa Altın Ligi’nde mücadele edecek olan A Millî Erkek Voleybol Takımımız, A Grubu’ndaki ilk maçında 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 17.30’da Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu’nda Slovakya ile karşılaşacak.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonunda A Millî Erkek Voleybol Takımının antrenmanını ziyaret ederek, Baş Antrenör Nedim Özbey’e başarılar dileyerek, çiçek takdim etti.

Öte yandan Türkiye Voleybol Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı Yaşar Sezikli ile A Millî Erkek Voleybol takımı Menajeri Onat Kurt, Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı makamında ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Göktaş’a millî forma hediye ettiler.

Etkinliklerde Rektör Yardımları Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile Prof. Dr. Soner Özgen de hazır bulundu.