FÜ İletişim Fakültesi “İletişim Müzesi” bugün açılıyor

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinde 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da açılışı gerçekleştirilecek olan Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi “İletişim Müzesi”nin son hazırlıkları da tamamlandı.

FÜ İletişim Fakültesi İletişim Müzesi Açılış Töreni için tüm hazırlıklar tamamlanırken, “Fotoğraflarda Yaşayan Harput Karma Fotoğraf Sergisi” için yerleştirilen sergi fotoğrafları ile İletişim Fakültesi koridorları adeta bir sanat sokağına döndü.

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ve İletişim Fakültesi Dekanlığının destek ve katkılarıyla açılacak olan İletişim Müzesi’nin kuruluş çalışmalarını yürüten Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü Öğr. Gör. Recep Bağcı, müzede yer alacak eserleri ise titizlikle yerlerine kendisi yerleştirdi.

FÜ İletişim Fakültesi İletişim Müzesi’nin hazırlık çalışmaları Fırat Haber kadrajlarına böyle yansıdı: