Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş mesajında;

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 101. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

30 Ağustos Türkiye’nin geleceği için binlerce şehidin, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemek üzere yakıldığı büyük bir zaferdir.

30 Ağustos zaferi ile, Türk Milleti haklı, onurlu mücadelesiyle, vatan sevgisinin büyüklüğünü tüm dünyaya kanıtlamıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin ve Şanlı Ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, İstiklâl Savaşı kahramanlarını, vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, hayatta olan gazilerimizi de saygı ve şükranla yad ediyorum” dedi.