FÜ İletişim Fakültesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı

0
178

Haber ve Fotoğraf: Halil İbrahim Ergül, İrfan Gazi Avci

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, kadın akademik ve idari personeli makamında ağırlayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Dekan Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, İletişim Fakültesinde emek veren akademik ve idari personelin kadınlar gününü kutladı. Prof. Dr. Tanyıldızı’nın davetine, Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Handan Haykır, Görsel İletişim ve Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Elvan Tekin, Radyo TV ve Sinema Bölümü Öğr. Gör. Günşad Özger; Gazetecilik Bölümü Arş. Gör. İlkay Ceren Sönmez, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Arş. Gör. Nur Efser Ulubay, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Arş. Gör. Tuba Altunbey ve Arş. Gör. Arzu Güngör, Radyo TV ve Sinema Bölümü Arş. Gör. Gülsemin Ünal; Gazetecilik Bölüm Sekreteri Nurhan Murat, Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Sekreteri Derya Şenocak, İletişim Bilimleri Anabilim Dalı Bölüm Sekreteri Şule Özger ve Dekan Sekreteri Seda Gürtürk Demirel katıldı.

Dekan Prof. Dr. Tanyıldızı akademik ve idari personeli makamında ağırlayarak ikramda bulundu. Prof. Dr. Tanyıldızı, “Fakültemizde emek veren bütün kadın personelimizin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Kadınlar her alandaki mücadelesiyle topluma örnek teşkil etmeye ve toplumun sağlıklı bir biçimde süreğenliğini sağlamasına katkı sağlıyor. Fakültemizde de hem akademik hem de idari boyutta emek veren bütün mesai arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ve kadınlar gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Dekan Prof. Dr. Tanyıldızı, davetin ardından akademik ve idari personel için pasta kesti ve konuklara kitap hediye etti.