FÜ İletişim Fakültesinde düzenlenen futbol turnuvası sona erdi

2021-2022 eğitim öğretim yılında İletişim Fakültesi bölümler arası düzenlenen futbol turnuvası Digor City’nin şampiyon olmasıyla sona erdi.

İletişim Fakültesinde yer alan Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo Televizyon ve Sinema ve Görsel İletişim Tasarımı bölümleri arasında gerçekleştirilen futbol turnuvasına toplamda 11 takım katıldı.

Digor City’nin şampiyon olduğu turnuvada Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü 4’üncü sınıf öğrencileri Hakan Kılınç, Alper Çağlasu, Abuzer İpek, Ali Gencay, Onur Utku Işık, Efrahim Güler ve Ferhat Selen ödüllerini Fakülte Temsilcisi Caner Ağdağ’dan aldı. Birinci olan takıma özel forma, özel madalya takdim edilirken aynı zamanda da fıstıklı baklava ikram edildi.