FÜ İletişim Fakültesinden online sergi

0
58

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen 2023-2024 yılı “Öğrenci Online Karma Sergisi” sanatseverlerin beğenisine sunuldu. FÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tanyıldızı, “Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi olarak, öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmek, onları sektörün ihtiyaç duyduğu donanıma sahip hale getirmek ve yaratıcılıklarını teşvik etmek için büyük bir özveriyle çalışmaktayız.” dedi. 

İletişim Fakültesi öğrencilerinin, 2023-2024 eğitim öğretim yılında aldıkları uygulama derslerinde hazırladıkları çalışmalar, online sergi olarak sanatseverlerle buluşuyor.

Sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, “Her yıl düzenlediğimiz online öğrenci sergisi, öğrencilerimizin sanatsal ve akademik eserlerini geniş kitlelerle buluşturarak onlara önemli bir platform sağlamaktadır. Fakültemiz Öğrenci Online Karma Sergisi, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde Görsel İletişim Tasarımı, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerinde yürütülen derslerde öğrencilerimizin yapmış olduğu uygulama çalışmalarından oluşmaktadır.” dedi.

Dekan Prof. Dr. Tanyıldızı, sergide emeği geçenlere teşekkür ederek şunları ifade etti:

“Öğrencilerimizin çalışmalarını dijital ortamda sizlerle buluşturan Fakültemiz Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı ve Online Sergi Küratörü Dr. Öğr. Üyesi Tamer Kavuran’a ve Küratör Yardımcıları Arş. Gör. Abdulselam Kaya, Arş. Gör. Nur Efser Ulubay ile emeği geçen tüm öğrenci ve akademik kadromuza çok teşekkür ediyor yeni sergilerimizle sizlerle buluşmayı diliyoruz.” 

Sergi online olarak linkinden sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.