FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İletişim Fakültesini ziyaret etti

0
176

Haber/Fotoğraf: Fırat Haber

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ ile FÜ Harput Yerleşkesi’nde bulunan İletişim Fakültesini ziyaret ederek, 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi değerlendirme toplantısına katıldı. 

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, Dekan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Adem Doğan, Dekan Yardımcısı ve Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tamer Kavuran, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Göksel Göker, Radyo TV ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Süleyman İlaslan ile öğretim elemanları katıldı.

Toplantıda konuşan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, katılımcılara Fakülte hakkında bilgi verdi. Dekan Prof. Dr. Tanyıldızı, Fakülteye teşriflerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ’a teşekkürlerini iletti.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise yaptığı konuşmada, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının tüm akademik ve idari personel ile öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Rektör Prof. Dr. Göktaş, Fakülte hakkında akademik personel ile görüş alışverişinde bulundu.