FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, TÖMER ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından Fırat Üniversitesinden gönderilen uluslararası öğrencilerle tanışma etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, TÖMER Müdürü Doç. Dr. Süleyman Kaan Yalçın, TÖMER çalışanları ve uluslararası öğrenciler katıldı.

Programda uzaktan eğitim alan uluslararası öğrencilerin Türkçe yeterlik düzeyi oldukça dikkat çekti ve takdir edildi. Ayrıca etkinlik kapsamında Türkiye’de meydana gelen yangın felaketi nedeniyle orman varlığının yeniden kazanılması ve doğanın canlandırılmasına katkı sağlamak amacıyla dünyanın farklı yerlerinden gelen öğrenciler adına yapılan fidan bağışlarına ait sertifikalar Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen tarafından öğrencilere takdim edildi.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü