FÜ Rektörü Prof. Dr. Göktaş, hastanede görev yapan öğretim üyeleriyle bir araya geldi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi Hastanesinde bölümleri gezerek, öğretim üyeleriyle bir araya geldi.

Hastanedeki eksikliklerin giderilmesi ve çözümleri noktasında öğretim üyeleriyle görüş alışverişinde bulunan Rektör Prof. Dr. Göktaş bu kapsamda; Anestezi, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Göğüs Cerrahisi, Kalp Damar Cerrahisi, Psikiyatri, Kulak Burun Boğaz, Göğüs Hastalıkları, Nöroloji, Göz, Üroloji, Çocuk Cerrahisi, Patoloji, Ortopedi ve Plastik Cerrahi Anabilim Dallarını ziyaret etti.

Önümüzdeki günlerde de anabilim dalı ziyaretlerine devam edecek olan Rektör Prof. Dr. Göktaş’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, FÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya Gürgöze ile FÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz eşlik etti.

Kaynak: Rektörlük Basın Yayın ve Halkla İlişkiler