FÜ Rektörü Prof. Dr. Göktaş, İletişim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı’na katıldı

0
314

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ ile Üniversitenin Harput Yerleşkesi’nde bulunan İletişim Fakültesini ziyaret ederek, 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Akademik Kurul Toplantısı’na katıldı.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Amfi-2 Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Adem Doğan ve Dr. Öğr. Üyesi Tamer Kavuran, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Göksel Göker, Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tamer Kavuran, Halka İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Adem Doğan, Radyo TV ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Süleyman İlaslan ile öğretim elemanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, katılımcılara Fakülte hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Tanyıldızı, ayrıca Fakültede son 5 yıl içinde yapılan akademik çalışmalar, sosyal ve kültürel etkinlikler ile yarışmalarda elde edilen başarılar konusunda sunum yaptı. Fakülteye teşriflerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ’a teşekkürlerini ileten Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, 2021-2022 eğitim ve öğretim akademik yılının hayırlı olmasını diledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise yaptığı konuşmada, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının tüm akademik ve idari personel ile öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Rektör Prof. Dr. Göktaş, İletişim Fakültesinin önemine değinerek Fakültenin daha güçlü bir akademik kadroya sahip olması için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ayrıca medyanın da önemine vurgu yaparak İletişim Fakültesinin Üniversite için de çok önemli bir yere sahip olduğuna değindi.

Prof. Dr. Göktaş, İktisat ve İlahiyat Fakültelerinin temellerinin Harput Yerleşkesi’nde atılacağının da müjdesini vererek, Harput Yerleşkesi’ne Rektörlük Ofisi açılacağını ve yerleşkenin en kısa sürede hak ettiği yeri alacağını dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Göktaş toplantıya katılan İletişim Fakültesi akademik kadrosuna teşekkür ederek, akademik personel ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.