FÜ Rektörü Prof. Dr. Göktaş’ın 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş mesajında şunları kaydetti:

Sağlık çalışanlarımız, günümüzde modern tıbbın tüm imkânlarını kullanarak yarınlara umutla bakabilen sağlıklı toplumların oluşumuna büyük katkılar sağlamaktadır. Her dönem olduğu üzere fedakârca mesleğini icra eden sağlık çalışanlarımızın kendi hayatlarını hiçe sayarak, ailesinden ve sosyal yaşamlarından feragat ederek insan sağlığı için gösterdikleri üstün gayret tüm takdirlerin üzerinde olmuştur.

Yaşadığımız zor günlerde var gücüyle çalışan ve deprem felaketinde hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, Fırat Üniversitesi sağlık çalışanları ve kıymetli hocalarımız ile tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum.