FÜ tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri Konferansı düzenlendi

Fırat Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü ile İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü’nün iş birliği ile Cumhuriyetimizin ilanının 100. Yılı münasebetiyle Prof. Dr. Bahaeddin Ögel Konferans Salonunda Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aksın tarafından “Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Değişim ve Dönüşüm” konulu konferans verildi.

Düzenlenen konferansa, Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Soner Özgen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulhalim Aydın, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aksın, Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Değişim ve Dönüşüm konusunda çeşitli bilgiler aktardı.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü