Ana Sayfa Kampüs FÜ Hava Trafik Kontrol Bölümü öğrencilerinden, Rektör Prof. Dr. Göktaş’a ziyaret

20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörler Günü dolayısıyla Fırat Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Hava Trafik Kontrol Bölümü öğrencileri, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı makamında ziyaret etti.

Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muhsin Tuncay Gençoğlu, Hava Trafik Kontrol Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Haluk Eren ve öğretim üyeleriyle birlikte Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret eden öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Göktaş’a günün anısına çiçek takdim ettiler.

Öğrencilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Sivil Havacılık Yüksekokulu Hava Trafik Kontrolü bölümü öğretim üyelerine ve öğrencilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz da hazır bulundu.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü