FÜ tarafından “Küresel Salgın Sonrası Eğitim Öğretim Rehberi” hazırlandı

Fırat Üniversitesi tarafından hazırlanan “Küresel Salgın Sonrası Eğitim Öğretim Rehberi” yayımlandı.

“Yüz yüze eğitim”, “Harmanlanmış eğitim” ve “Çevrim içi eğitim” olmak üzere 3 ana başlık altında hazırlanan rehberle ilgili bilgiler veren Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz döneminde Fırat Üniversitesinde uygulanacak eğitim-öğretim metotlarının herkes tarafından kolayca anlaşılabilmesi için “Fırat Üniversitesi Küresel Salgın Sonrası Eğitim Öğretim Rehberi” isimli kitapçık hazırladıklarını belirterek, bu rehberde Fırat Üniversitesinde uygulanacak eğitim-öğretim metotları ve bunlara ait uygulama ayrıntılarının yer aldığını söyledi.

Rehberin hazırlanmasında emeği geçen akademik ve idari personele teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Göktaş, 2021-2022 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere sağlık ve başarılar diledi.

Rehberi incelemek için tıklayınız.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü