FÜ “Türkiye İnovasyon Haftası” etkinliklerine katıldı

Fırat Üniversitesi “Türkiye İnovasyon Haftası” etkinliklerine katılarak stant kurdu.

İnovasyon dünyasının tüm paydaşlarıyla buluşma fırsatı sağlayan, Türkiye’nin en kapsamlı inovasyon etkinliği “Türkiye İnovasyon Haftası” Haliç Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapıldı.

Yenilikçilik alanında dünyaya yön verenlerle bir araya gelmek ve inovasyonun yeni yüzyılına tanık olmak için düzenlenen bu kapsamlı etkinlikte Fırat Üniversitesinin de standı yer aldı.

Fırat Üniversitesini programda Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın ve Sema Akın temsil etti.

Düzenlenen programda katılımcılara, Fırat Üniversitesinin yanı sıra Fırat Teknokent ve TTO hakkında çeşitli bilgilendirmeler yapıldı.