FÜ’de “11. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu düzenlendi

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “11. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu” düzenlenen açılış programı ile başladı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen sempozyum programına; AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Gömleksiz, çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

3 gün sürecek olan sempozyumda, Cumhuriyetin 100. Yılında Kadın Paneli ile çeşitli bildiriler sunulacak.

Öte yandan sempozyum programı çerçevesinde, Harput İç Kale Kazıları ile Metal Heykel Sergileri de sempozyum süresince açık olacak.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü