FÜ’de “Bir Yönetim Biçimi Olarak Cumhuriyet” konulu konferans düzenlendi

Fırat Üniversitesinde Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 29 Ekim Cumhuriyetin ilanı dolayısıyla düzenlenen “Bir Yönetim Biçimi Olarak Cumhuriyet” konulu konferans yoğun bir katılımla yapıldı.

Bahaeddin Ögel Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa; Elazığ Vali Yardımcısı İsmail Alsancak, FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulhalim Aydın, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel Arslantaş, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan FÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Peker, “Bir Yönetim Biçimi Olarak Cumhuriyet” konusunda çeşitli bilgiler sundu.