FÜ’de “Hemşirelik Eğitiminde Dönüşüm’’ konulu sempozyum düzenlendi

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından, “Hemşirelik Eğitiminde Dönüşüm Sempozyumu”, 27-28 Mayıs 2022 tarihleri arasında Fırat Üniversitesi Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Sempozyuma; Munzur, Bingöl, Erzincan Binali Yıldırım, Osmaniye Korkut Ata, İnönü Üniversitesi olmak üzere bölge üniversitelerinden de katılım sağlandı.

Sempozyumun ilk günkü oturumlarında; Hemşirelik Teorik Ve Uygulama Eğitiminde Dönüşüm, Hemşirelikte Kalite Ve Akreditasyon ve Dönüşen Eğitim Sürecinde Öğrenciler başlıklarında 4 oturum gerçekleştirildi.

Sempozyumun ikinci gününde ise Prof. Dr. Medine Yılmaz tarafından “SSCI-SCI İndexte Taranan Dergilere Makale Yazma Stratejileri”, Dr. Öğr. Üyesi Naci Murat tarafından “Makale Yazımında İstatistiksel Süreç Yönetimi” adlı iki kurs düzenlendi. Her iki kursa 40’a yakın öğrenci, hemşire ve akademisyen katıldı.

Kaynak: FÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi