FÜ’de Uluslararasılaşma Danışma Kurulu ilk toplantısı yapıldı

0
16

Fırat Üniversitesi Uluslararasılaşma faaliyetlerinin planlanması, yürütülmesi, izlenmesi ve sürekli iyileştirilmesi; iç ve dış paydaşların görüşlerinin etkin şekilde alınması, değerlendirilmesi ve kararlara amacıyla oluşturulmuş olan FÜ Uluslararasılaşma Danışma Kurulu 2024 yılı ilk toplantısını gerçekleştirdi.

FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş başkanlığında gerçekleşen kurul toplantısına; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Taşar, FÜ Kurulu Üyeleri, Prof. Dr. Kazım Şahin, Prof. Dr. Mete Onur Kaman, Prof. Dr. Ahmet Tekin, Prof. Dr. Hanifi Güldemir, Dr. Öğr. Üyesi Habip Şahin, Prof. Dr. Özgür Canpolat, Doç. Dr. Süleyman Kaan Yalçın, Prof. Dr. İlyas Somunkıran ile uluslararasılaşma ile ilgili dış paydaşlardan Dr. Muhammed Çubuk, Dr. Zeynep Arıkan ile Gökhan Kazım Elgin katıldı.

Toplantıda;  2024 yılı için FÜ ve dış paydaşları ortaklığında gerçekleştirilebilecek olan faaliyet ve çalışmalar görüşüldü. Görüşmeler sonucunda 2024 yılı hedef ve stratejileri belirlendi. Bu hedef ve stratejiler doğrultusunda atılacak olan adımların tespiti yapıldı.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü