FÜ’de yapılacak yatırımlarla ilgili İstanbul’da görüşmeler yapıldı

0
96

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Doç. Dr. Murat Karabatak; İstanbul’da Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ve İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi Direktörü Kazım Gökhan Elgin’i ziyaret etti.

Fırat Üniversitesi yöneticilerinin İbrahim Taşel ile yaptıkları görüşmede, Fırat Üniversitesinde planlanan yatırımlar, mevcut durum ve eğitim iş birlikleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Ziyaretten oldukça memnuniyet duyduğunu belirten Taşel, Fırat Üniversitesini yakından takip ettiğini, her zaman Elazığ ve Fırat Üniversitesinin gelişimi için işbirliğine hazır olduğunu söyledi.  

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) Direktörü İnşaat Mühendisi Kazım Gökhan Elgin ile gerçekleştirilen görüşmede ise eğitim ve sağlık binalarının depreme hazır hale getirilmesi ile ilgili İstanbul’da yürütülen projeler hakkında bilgi alınarak Fırat Üniversitesinde uygulanacak inşaat projeleri ile ilgili istişareler gerçekleştirildi.

Ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten Elgin, inşaat yatırımlarında özellikle planlama aşamasının önemli olduğunu, gerek planlamada gerekse uygulamada Elazığ’da ve Fırat Üniversitesinde gerçekleştirilecek yatırımlara destek olmaya her zaman hazır olduklarını belirtti.

Kaynak: Rektörlük Basın Yayın ve Halkla İlişkiler