FÜ’den akademisyenlere “2023 Yılı Uluslararasılaşma Misyon Ödülü”

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, FÜ 2023-2027 Stratejik Planında yer alan uluslararasılaşma hedeflerine önemli katkılar sunan akademik personele teşekkür belgesi takdim etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen törende; Fen Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Bulut ile İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Ercan Alkaya’ya FÜ Uluslararasılaşma komisyonun 24.11.2023 tarihli toplantısında alınan kararı doğrultusunda “2023 Yılı Uluslararasılaşma Misyon Ödülü” verildi.

FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi 2023-2027 Stratejik Planında yer alan uluslararasılaşma hedeflerine önemli katkılar sunan Fen Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Bulut ile İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Ercan Alkaya’ya teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.