FÜSEM’de “Temel Afet Bilinci Eğitimi”ni tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi

0
142

Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü (FÜSEM) tarafından düzenlenen “Temel Afet Bilinci Eğitimi”ni tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

FÜSEM Toplantı Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Veysel Şahin, AFAD Müdürü Osman Pıhtılı ve FÜSEM Müdürü Doç. Dr. İlyas Somunkıran ile kursiyerler katıldı.

Sertifika töreni öncesi bir konuşma yapan FÜSEM Müdürü Doç. Dr. Somunkıran, Sürekli Eğitim Merkezi’nin 1992 yılında kurulduğunu belirterek, amaçlarının kamu, özel ve sivil toplumun ihtiyaç duyduğu kısa süreli sertifika programlarını düzenlemek olduğunu söyledi.

AFAD Müdürü Pıhtılı ise budan sonraki süreçte Fırat Üniversitesi ile protokol yaparak vatandaşların afet bilinci noktasındaki eğitimlerini artırmak istediklerini belirtti.

Konuşmaların ardından “Temel Afet Bilinci Eğitimi”ni tamamlayan kursiyerlere Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Göktaş ve davetliler tarafından sertifikaları verildi.

Kaynak: Rektörlük Basın Yayın ve Halkla İlişkiler