Harput ile ilgili her şey dijital ortama taşındı

0
199

Elazığ Belediyesi, medeniyetler beşiği Harput’un tarihine ilişkin bütün görsel ve yazılı bilgilerin yer aldığı www.harput.web.tr sitesini hizmete sundu. 

Geniş bir içeriğe yer verilen sitede; Harput’un tarihi, kültürü ve mutfağı, Harput’ta yer alan tarihi eserler, Harput Kütüphanesi, Harput’a ait geçmişten günümüze fotoğraflar, videolar, Harput’a ait güncel haberler ve 7/24 Harput’un izlenebileceği canlı yayınlar yer alıyor.

Harput ile ilgili doğru bilgiye kolayca ulaşılması sağlanıyor

Son web teknolojileri ile desteklenen site içerisinde yer alan arama motoru ile binlerce yazı ve makale arasından Harput ile ilgili tüm bilgilere hızlıca ulaşılması sağlanıyor.

Telefon, tablet ve bilgisayardan girişlerde web sitesinin “responsive” özelliğinden dolayı site tüm cihazlara uyumlu bir şekilde çalışıyor.

Devam eden SEO çalışması tamamlandığında, Türkiye ve dünyada Google aramalarında “Harput” yazıldığında ilk sayfada ve ilk sırada web sitesinin görünmesi sağlanacak.

3D sanal tur çalışması devam ediyor

Sanal tur çalışması ile Harput’un internet sitesi üzerinden online olarak gezilmesi sağlanacak. Site, ziyaretçilerine önemli tarihi yerleri 3D sanal tur ile adeta yakından inceleme fırsatı sunacak.

Kaynak: Elazığ Belediyesi