“İki Bekar” tiyatro oyunu Elazığ’da yoğun ilgi gördü

0
191

Haber: Emre Alperen Borazan
Fotoğraf: Devlet Tiyatroları

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünün oyunlarından olan ve İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından hazırlanan İki Bekâr, Elazığlı seyircilerin yoğun ilgisini gördü.

9 Kasım Salı günü Elazığ Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde sergilenen, erkek ve kadın ilişkisi hakkında eğlendirici olarak hazırlanan oyuna katılım yoğun oldu. Sam Bobrick tarafından kaleme alınan oyunda başrol Shanette Millburn’ü Burcu Aksakal, Jack Fisher isimli karakteri ise Serkan Kunter canlandırdı. Fatma Konu, Deniz Burak Mersinli, Gizem Güneri ve İlkem Şahiner’in sahne aldığı oyunun 10 Kasım Çarşamba günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde ikinci perdesi gösterime girdi.

Ortak arkadaşların daveti üzerine partide tanışan Shanette ve Jack’in günlük hayattaki uyuşmazlığının sergilendiği oyunda, Shanette’im bitmez tükenmez ısrarlarına karşın Jack’in bir o kadar ters karaktere sahip olması ve aralarındaki mesafeyi korumaya çalışması konu alınıyor. Mekânlar, şehirler ve hatta ülkelerde bile uyuşamayan çiftimiz, izleyicilerine keyifli anlar yaşatıyor. Oyunun son perdesinin mutlu sonla bittiği gösterimde kadın ve erkeklerin karakteristik özellikleri ön plana çıkarılıyor.