İletişim Fakültesinde dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı

0
79

Fırat Üniversitesi, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında dereceye giren mezunlarına Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet töreni ile veda etti. İletişim Fakültesinde dereceye giren öğrenciler de FÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı’nın da katıldığı törende mezuniyet belgeleri ve ödüllerini aldı. 

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan mezuniyet törenine; Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karaşit, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Prof. Dr. Soner Özgen, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, İl Müftüsü Selami Aydın, fakülte  dekanları, meslek ve yüksekokulu müdürleri, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileler katıldı.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri, belgeleri ve plaketleri Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı tarafından takdim edildi.

İletişim Fakültesinde dereceye giren öğrenciler; 1’inci Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Ayça Aslan, 2’nci Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Kadir Münar, 3’üncü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Şevval Özlü oldu.