Kalite Yönetim Sistemi konulu eğitim programı düzenlendi

Fırat Üniversitesinde akademik ve idari birim yöneticilerine yönelik TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi konusunda eğitim programı gerçekleştirildi. Mühendislik Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen programa, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Prof. Dr. Halil Hasar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Fulya Şen, fakülte dekanları, dekan yardımcıları ile daire başkanları katıldı.

Programda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, üniversite olarak ana görevlerinin eğitim olduğunu belirterek, üniversitede verilen eğitimlerin nitelikli olması gerektiğini ve görev alan herkesin bu konuya hassasiyet göstermesi gerektiğini söyledi. 5 gün süren TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi eğitim programına 33 kişi katıldı. Eğitim, TSE Malatya İl Müdürü Eraslan Yılmaz tarafından verildi.