“Kampüste Nota Sesleri” etkinliği bugün de İletişim Fakültesinde gerçekleştirildi

0
188

Haber ve Fotoğraf: Emre Alperen Borazan

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve Devlet Konservatuvarı tarafından organize edilen “Kampüste Nota Sesleri” etkinliği, bu kez Harput Yerleşkesi’nde bulunan İletişim Fakültesi bahçesinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, İletişim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Adem Doğan ve Dr. Öğr. Üyesi Tamer Kavuran, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte; devlet konservatuvarı öğrencileri, enstrümanları ile canlı müzik dinletisi sunarken, İletişim Fakültesi öğrencileri de şarkılara eşlik etti.

Etkinlikler devam edecek

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Koronavirüs nedeniyle, öğrencilerimiz uzun süredir Üniversitemizden uzak kaldılar. Bizler öğrencilerimizi özledik, öğrencilerimiz de üniversitelerini oldukça özlediler. Kampüslerine geri dönen öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını artırabilmek amaçlı, Devlet Konservatuvarımızın destekleriyle ‘Kampüste Nota Sesleri’ isimli bir etkinlik başlattık. Öğrencilerimize moral ve motivasyon sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde, öğrencilerimiz doğa ile iç içe olan kampüsümüzün de tadını çıkarma fırsatını buluyorlar. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü olarak öğrencilerimize yönelik sosyal etkinliklerimiz Üniversitemiz genelinde yapılmaya devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.