Kovancılar MYO öğrencileri, şehitler için hatıra ormanı oluşturdu

0
78

Fırat Üniversitesi Kovancılar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin oluşturduğu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Öğrenci Topluluğu tarafından Kovancılarlı Şehitler Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş ve Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Ata Kıratlı’nın isimlerinin yaşatılması için oluşturulan hatıra ormanında fidan dikimi gerçekleştirildi.    

Okul yerleşkesinde gerçekleştirilen ve şehit ailelerinin de katıldığı fidan dikim etkinliğine FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Meslek Yüksek Okulu Yöneticileri ve personelleri, kurum müdürleri, öğrenciler ve davetliler katıldı. Şehitler için okunan Kuran-ı  Kerim tilaveti ve dualar ile başlayan etkinlikte, 1200 fidan toprakla buluşturuldu.

Şehit aileleri, şehit evlatlarının adının verildiği fidan dikim etkinliğinin düzenlenmesinden duydukları memnuniyetlerini belirtirken emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Kovancılar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zülfü Demirtaş; etkinliğin tertip edilmesinde başta Fırat Üniversitesi yönetimi olmak üzere, fidanların temini ve dikim yerlerinin hazırlanmasında her türlü özveriyi gösteren Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner’e ve çalışanlarına teşekkür etti. Prof. Dr. Demirtaş ayrıca sorumluluk alarak bu tür etkinlikleri düzenleyen “Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Öğrenci Topluluğu” üyelerini ve öğrencilerini de tebrik etti.