FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’tan Ramazan Bayramı mesajı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş mesajında şunları ifade etti:

“Millet olarak mübarek Ramazan Bayramını karşılamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, hoşgörünün hâkim olduğu, kardeşlik ve beraberlik bağlarının güçlendiği, toplumumuzun sevinç ve umutla dolduğu özel günlerdir.

Bayramları, toplumsal barışımız için böyle anlamlı ve değerli kılan şey;  bu günlerin, dargınlıkları unutturan, karşılıklı sevgi ve saygıyı pekiştiren, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği günler olmasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının başta ülkemiz ve İslam âlemi olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, Fırat Üniversitesi akademik ve idari personelinin, sevgili öğrencilerimizin, milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü