Rektör Göktaş’tan Kurban Bayramı mesajı

0
66

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk milletinin en güzel hasletlerinden olan yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı bayramlar; küslüklerin unutulduğu, büyüklerin ziyaret edildiği, küçüklerin sevindirildiği, öksüz ve yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi olan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılandığı, birlik ve beraberliğimizin daha da perçinlendiği özel günlerdir.  

Bayramlar, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirerek, sevinçler kadar sıkıntıları da paylaşmanın değerini öğretir. Bu mübarek günlerde yaşanılan sevinçleri, iyilikleri ve manevi değerleri yarınlarımızı inşa edecek olan evlatlarımıza da aktarabilmek en büyük dileğimizdir. Tüm insanların sevgiye, hoşgörüye, barış ve kardeşliğe ihtiyacı olduğu gerçeğini hiçbir zaman göz ardı etmeyerek, idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın herkes için hayırlara vesile olmasını dilerim.  

Bu duygu ve düşüncelerle Fırat Üniversitesi ailesinin ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, bayramın ülkemiz, halkımız, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram dilerim.”

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü