Rektör Prof. Dr. Demirdağ 15 Temmuz etkinlik programlarına katıldı

15 Temmuz Demokrasi ve  Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, 81 İl 81 Kare Fotoğraf Sergisi açılışı, şehitlik ziyaretleri ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen programa katıldı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, il protokolü ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve  Millî Birlik Günü’nün 4’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, 81 İl 81 Kare Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Demirdağ il protokolü ile birlikte şehitlikleri de ziyaret ederek, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı. Ayrıca, Rektör Prof. Dr. Demirdağ il protokolü ile birlikte 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü programı kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen programa da katıldı.

Kaynak: Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler