Dünyanın en etkili bilim insanları listesine giren öğretim üyelerine teşekkür plaketi

0
513

Akademik alanda ”Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi”ne girerek Fırat Üniversitesinin adını uluslararası sahada gururla duyuran üniversitemiz öğretim üyelerinden; Prof. Dr. Fahrettin Yakuphanoğlu, Prof. Dr. Ebru Kavak Akpınar, Prof. Dr. Hakan F. Öztop, Prof. Dr. Süleyman Aydın, Prof. Dr. Murad Atmaca, Prof. Dr. Mehmet Esen, Prof. Mustafa Inc ve Prof. Mehmet Yaman’a başarılarından dolayı plaket töreni düzenlendi.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen törene Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler’den sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Veysel Şahin ile öğretim üyeleri katıldı.

Törende kısa bir değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesinin ismini yaptığı başarılı çalışmalarla uluslararası arenada duyuran öğretim üyelerini kutladı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş, “Yaptığınız başarılı çalışmalarla üniversitemizin gurur kaynağısınız. Üniversitemizin çıtasını her alanda yükseltiyorsunuz. Üniversitemizin çıtasını ulusal ve uluslararası alanda yükselten öğretim üyelerimiz için üniversitemizdeki FÜBAP kaynaklarını sonuna kadar açacağız. Bu bağlamda üniversitemiz için her türlü çalışma yapan ve özel hayatından feragat eden öğretim üyeleri arasında fark olmalı diye düşünüyorum. Dünyanın ‘En Etkili Bilim İnsanları Listesi’ne girerek Fırat Üniversitesi’nin adını uluslararası platformda gururla duyuran üniversitemiz öğretim üyelerini tekrar kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından ”Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi”ne giren öğretim üyelerine; Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz tarafından teşekkür plaketleri verildi.

Kaynak: Rektörlük Basın Yayın ve Halkla İlişkiler