Rektör Prof. Dr. Göktaş’tan model uydu takımına ziyaret

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ ve Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile birlikte TEKNOFEST 2020 hazırlıklarını sürdüren Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan “UVCSAT Model Uydu Takımlarını” ziyaret etti.

Doç. Dr. İlyas Somunkıran danışmanlığında öğrenciler Mustafa Palta, Safa Kaya, Murat Karaoğlan ve Recep Tayip Tosun 159 takım arasında finale kalmayı başardılar.

Takım üyelerini çalıştıkları atölyelerinde ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Göktaş ve beraberindekiler, UVCSAT Model Uydu Takımına başarı dileyerek bu yıl da Fırat Üniversitesine daha üstün bir derece ile dönmeleri temennisinde bulundular.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Göktaş’a Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar Demirelde eşlik etti.

UVCSAT Model Uydu takımımız 2019 yılında üniversitemize uluslararası bir ödül getirmeyi başarmıştı

Kaynak: Rektörlük Basın Yayın ve Halkla İlişkiler