Rektör Prof. Dr. Göktaş’tan Ramazan Bayramı mesajı

0
233

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Dostluk ve kardeşliğin sıcaklığını hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, huzur, rahmet ve bereketi kuşanmış bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği ve toplum şuurumuzun derinleştiği, zamanın en kıymetli duraklarıdır.

Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlara ulaşmak dileğiyle aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.”

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü