Sam Houston State Üniversitesinden, FÜ öğrencilerine oryantasyon toplantısı

2022-2023 eğitim-öğretim yılında Amerika Birleşik Devletleri’ne ikili işbirliği kapsamında gidecek olan Fırat Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Uluslararası Ortak Lisans Programı (UOLP) öğrencileri için Sam Houston State Üniversitesi tarafından online bir oryantasyon toplantısı düzenlendi.

Toplantıya SHSU Bilgisayar Bilimleri Bölümünden, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bing Zhou, Prof. Cihan Varol, Ashley Miksch, Suzanne Kitts, SHSU Dış İlişkiler Koordinatörü Justin Ball, Yazılım Mühendisliği UOLP Program Başkanı Doç. Dr. Murat Karabatak ve UOLP Öğrencileri katıldı.

Toplantıda, FÜ’den SHSU’ne transfer süreci hakkında detaylı bilgiler verilerek başvuruların nasıl yapılacağı, SHSU’ne ait bazı kurallar, öğrencilerin yapmaları gerekenler ve karşılaşabilecekleri sorunlar ile burs imkânları gibi birçok konuda bilgilendirmeler yapıldı.

Yapılan sunumun ardından soru cevap bölümünde öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından toplantı sona erdi.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü