TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, FÜ akademisyenleriyle buluştu

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Fırat Üniversitesinde akademisyenlerle bir araya geldi.

TÜBİTAK’ın bazı projelerinde Türkiye birinciliği elde etme başarısını yakalayan FÜ, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı ağırladı.

FÜ ev sahipliğinde Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonu”nda gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilgilendirme Toplantısına; TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın yanı sıra Rektör Vekili Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, dekanlar ve akademisyenler katıldı.

“Bir çok kez Fırat Üniversitemizle birlikte olduk” diyerek Fırat Üniversitesini önemsediklerini vurgulayan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜBİTAK tarafından sağlanan imkanlar hakkında bilgiler verdi.

Toplantı soru cevap bölümüyle devam etti.