Türk Yıldızları, Fırat Üniversitesinde öğrencilerle buluşacak

“Türk Yıldızları Gösteri Ekibi” 9-10 Mart 2022 tarihlerinde Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek Güneydoğu Kariyer Fuarı’nda üniversite öğrencileriyle bir araya gelecek.

Güneydoğu Kariyer Fuarı için hazırlıklarda son aşamaya gelindi. Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde FÜ Çok Amaçlı Kapalı Salonu’nda 11 üniversitenin paydaşlığı ile düzenlenecek Fuara çok az bir süre kaldı. Fuara, bölge üniversitelerinden 20.000’den fazla öğrenci ve firma yetkilisinin katılması bekleniyor.

Fuarda katılımcıları büyük sürprizler de bekliyor. Bu kapsamda “Türk Yıldızları Gösteri Ekibi” de Güneydoğu Kariyer Fuarı’nda öğrencilerle bir araya gelecek. Buluşma, 9 Mart saat 14.00-16.00 saatleri arasında Fuar Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.

Üniversite öğrencileri ve mezunlarına yönelik kariyer imkânlarının sunulacağı Fuara katılabilmek için https://www.yetenekkapisi.org/register öğrencilerin adresinden kayıt yaptırılması gerekiyor.

Fuara nasıl katılabilirim?