Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması Radyo Yayıncılığı Webinarı 26 Mayıs’ta başlıyor

0
96

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması Radyo Yayıncılığı Webinarı, 26 Mayıs 2022 tarihinde çevrim içi gerçekleştirilecek. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Doğan Vakfı tarafından ortaklaşa düzenlenecek webinara tüm iletişim fakültesi öğrencileri davet edildi. 

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto ve Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı tarafından yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İletişim Fakültesi öğrencilerinin geleceğin yenilikçi, araştıran ve ilham veren çağdaş gazetecileri ve medya liderleri olarak yetişmeleri amacıyla her yıl düzenlenen Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’na gençlerin gösterdiği yoğun ilgiden büyük mutluluk duyduk.

Gençleri geleceğe hazırlamayı amaçlayan yarışmaya yıllardır gösterdiğiniz özen ve ilgiden dolayı şahsınız nezdinde, değerli fakülte yöneticilerine ve öğretim üyelerine bir kez daha teşekkür ederiz.

Türkiye’de çağdaş ve nitelikli gazeteciler yetiştirilmesine sürdürülebilir katkı sağlamak üzere çalışmalarımıza devam ediyor, gençlerle daha sık bir araya gelmeyi, bilgi alışverişinde bulunmayı önemsiyoruz. Bu amaçla, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal’ında yer alan değerli jüri üyeleri Slow Türk Genel Yayın Yönetmeni Haluk Sarıtaş, Power Fm Geveze – Jozi Zalma, Şafak Karaman Production TV / Şafak Karaman, Cumhuriyet Kitap Editörü Ümit Aslanbay ve Akademisyen Murat Erdin’in katılımıyla ‘Radyo Yayıncılığı Webinarı’ gerçekleştireceğimizin bilgisini sizlerle paylaşmak isteriz.”

İletişim dünyasının dünü, bugünü ve geleceğini konuşmak, yeni dünyanın dinamiklerini sektörün önde gelen isimleriyle masaya yatırmak üzere Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş’in moderatörlüğünde, 26 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 20:00’da www.canliyayin.com/genciletisimcileryarismasiradyoyayinciligi linkinde gerçekleştirilecek webinara tüm iletişim fakültesi öğrencileri davet edildi.

Kaynak: Aydın Doğan Vakfı