Üniversiteler arası işbirliği projesi kapsamında Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi

Fırat Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından üniversiteler arası işbirliği projesi kapsamında Fırat Üniversitesinde Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser programına; FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Metin Çağlar, akademik personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

FÜ Devlet Konservatuvarı Arş. Gör. Tolgahan Bay şefliğinde düzenlenen ve sanatçıların performansları ile beğeni topladığı konser programında, dinleyenler Türk Halk Müziğinin unutulmaz eserleri ile keyifli bir akşam geçirdiler.

Konser sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Rektör Yardımcıları tarafından sanatçılara günün anısına teşekkür belgesi takdim edildi.