Voleybol Federasyon Başkanı Üstündağ, Rektör Göktaş’ı ziyaret etti

Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanacak olan Türkiye-Slovakya Voleybol Millî takımlarının müsabakalarını izlemek üzere Elazığ’a gelen Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Yönetim Kurulu Üyeleri Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Göktaş’la bir süre sohbet eden Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ, Elazığ’ı ve Fırat Üniversitesini muhteşem bulduğunu söyledi.

Gerçekleşen görüşmenin sonunda; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a millî takım forması takdim ederken, Rektör Prof. Dr. Göktaş’ta ziyaretleri anısına Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ’a FÜ logolu fincan takımı hediye etti.